Marjetice

SREČEVALNICA OKUSOV NA JARINI

Vsak prvi ponedeljek v mesecu je v trgovini Jarina čas za posebna kulinarična srečanja, ki jih preprosto ne smete zamuditi. Srečanja z novimi okusi, imenovana "Srečevalnica okusov", prinašajo sveže ideje, uporabne nasvete in praktične trike, kako izboljšati svoje domače jedilnike. Dogodki so zasnovani tako, da se udeleženci naučijo nečesa novega in hkrati uživajo v ustvarjanju okusnih jedi, ki jih lahko odnesejo s seboj domov.

Kaj lahko pričakujete?
Izbrani kulinarični poznavalci in poznavalke vam bodo iz oči v oči pokazali, kako lahko z enostavnimi prijemi obogatite svoje jedilnike. Pripravljene jedi in recepte boste lahko preizkusili in se naučili, kako jih pripraviti sami. Vsak dogodek je zasnovan tako, da udeležencem ponudi koristne napotke in praktične veščine, ki jih lahko uporabijo doma.

Kraj dogajanja:
Trgovina Jarina, Ulica 7. avgusta 9, Dob pri Domžalah

Čas:
Vsak prvi ponedeljek v mesecu od 18.00 do 20.00 ure

Prijave:
Prijave sprejemamo do zapolnitve omejenega števila mest oz. najkasneje do prvega ponedeljka v mesecu, do 10. ure zjutraj po e-pošti info@jarina.si ali po telefonu 051 339 343.

MAJSKI PRIGRIZKI Z LILI MAHNE

Na prvem srečanju, ki bo potekalo v ponedeljek, 6. maja od 18.00 do 20.00 ure, vas bo Lili Mahne, izkušena poznavalka slovenske kulinarične dediščine, popeljala v svet majskih prigrizkov.

Kaj boste spoznali?
Umetnost priprave kruhkov: Naučili se boste, kako lahko že kruhki z nekaj dodatki postanejo prava paša za oči in presenečenje za goste.

Spretnosti ustvarjanja prigrizkov: Kako z malo spretnosti, svežega sadja, zelenjave in shrankov iz shrambe zlahka ustvarimo testene žepke, pletenice in druge priročne prigrizke.

Mojstrstvo hitre priprave: Postanite mojstri in mojstrice, ki jih nobena gostiteljska priložnost ne preseneti. Naučili se boste, kako iz tega, kar imate doma, tudi na hitro pripraviti kulinarične dobrote.

Pridružite se nam!
Pridite na srečevalnico v Jarino vsak prvi ponedeljek v mesecu. Dogodki so okusni in koristni, polni novih spoznanj in okusnih presenečenj. Ne zamudite priložnosti, da postanete mojstri domače kuhinje in presenetite svoje goste z novimi prigrizki in jedmi.

Veselimo se vaše udeležbe!

 

Projekt Zdrava Slovenija sofinancirata Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje.