Konj

Dan odprtih vrat v okviru promocije apiterapevtskega čebelnjaka Žerjal

V nedeljo, 2. 10. 2016, med 10. in 16. uro, v čebelnjaku Franca Žerjala na Turistični kmetiji pri Lazarju (http://pri-lazarju.si/sl/) v Podgradu pri Ljubljani, Podgrajska cesta 9c, Podgrad pri Ljubljani.

Program:

- Obiskovalci se bodo seznanili z apiterapijo. Prikazali bomo tehniko vdihovanja aerosolov iz čebeljega panja ter masažo z medom. Izvajalka masaže z medom bo apiterapevtka Nika Pengal.
- Ob 11. uri ter ob 14. uri bo organizirana degustacija medu.
- Za dobrodošlico bo na razpolago zeliščni čaj sladkan s poljubno vrsto medu ali pa kakšna druga medena pijača (medeni liker, medica, brezalkoholni medeni napitek). K pijači bo na razpolago tudi košček peciva, narejenega iz medu.
- Po predhodni najavi bo na razpolago tudi kosilo iz domačih sestavin in s poudarkom na medeni kulinariki, cena kosila z vključeno eno pijačo znaša 15 €.
- Goste bomo seznanili tudi s predvidenimi paketi novih storitev na kmetiji, s poudarkom na apiterapiji oziroma apiturizmu.

Vljudno vabljeni!


Čebelarstvo Žerjal je dobavitelj medu, ki ga v okviru spodbujanja lokalno pridelane hrane v gastronomski ponudbi v Mestni občini Ljubljana dostavljamo hotelom in restavracijam. Lokalno pridelane izdelke v okviru Zelenih verig si oglejte na http://zelene-verige.si/