OSTANITE DOMA.
LOKALNE DOBROTE VAM PRIPELJEMO NA DOM!

Preverite naše žaklje dobrega!

naslvni žaklej
 • "Na naši šoli se zavedamo pomena, ki ga ima prehrana na zdravje odraščajoče mladine. Zato se trudimo slediti smernicam zdravega prehranjevanja, ki je odvisna predvsem od same kakovosti hrane. Zaradi tega smo se že pred leti odločili, da bomo se bomo za naše potrebe oskrbovali tudi s kakovostno  lokalno pridelano hrano. V ta namen smo vzpostavili sodelovanje z zadrugo Jarina z.o.o., ki nam dobavlja  lokalno pridelano hrano iz naše okolice. Tako s kakovostjo kot tudi z dobavo hrane smo zadovoljni in si želimo nadaljnjega sodelovanja."

  Albert Pavli, ravnatelj


   

 • KO SE RDEČE ČEŠNJE DEBELIJO

  9. maj 2023

  V prihajajočih toplejših pomladnih dneh, bodo v Jarini na Dobu zažarele rdeče, sladke češnje.

  Več >>

  Jordan Drnovšček: “Zjutraj so jagode najslajše”

  5. maj 2023

  Vasica Vedrijan je kraj, kjer domačinom, mimoidočim in pa obiskovalcem, ob lepem vremenu pogled seže vse tja do širnega morja in pa lepot alpskega sveta. Gre za višje ležeči predel Brd, kjer se nahaja kmetija Drnovšček. Na domačiji se že vrsto desetletij profesionalno ukvarjajo s kakovostno pridelavo različnih vrst sadja, ki zori od spomladi, pa vse tja do pozne jeseni. Kakor nekoč, tako tudi danes, se na kmetiji ukvarjajo pretežno s sadjarstvom. Na tovrsten način nadaljujejo dediščino in pa tradicijo ponudbe skrbno pridelanega in ročno obranega, dnevno svežega sezonskega sadja.

  Več >>

  PRVOMAJSKA RAZSTAVA V AROBORETUMU VOLČJI POTOK

  25. april 2023

  V času pvomajskih praznikov nas najdete na stojnici pred vhodom parka Arboretum Volčji Potok.Dišalo bo po sveže pečenih palačinkah, sladkih jagodah in spomladanski juhici iz špargljev. Na voljo bo tudi sladka domača ledena kava iz kmetije Mis in osvežilna domača pijača. Za sladkosnede pa tudi jagodna kupa in sladoledne lučke La Popsi.

  Vabljeni!

  Več >>